Σεμινάρια

ΓΟΝΕΙΣ: “Εκπαιδεύοντας το παιδί μου στην πλήρη συναισθηματική και νοητική του ισορροπία”

Μέσα από τη σωστή μεταχείριση και αξιοποίηση των διαφορετικών τμημάτων του εγκεφάλου, το παιδί μπορεί να κατακτήσει μια ολοκληρωμένη και αρμονική συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη. Μέσα από την εναρμόνιση συναισθήματος και λογικής, το παιδί οδηγείται στον αυτοέλεγχο, την αντιμετώπιση των εσωτερικών του συγκρούσεων και την αρτιότερη διαχείριση του εαυτού του απέναντι στις καταστάσεις και τις προκλήσεις που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών 3-12 ετών.

Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες (2 συναντήσεις τριών ωρών)

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ: “Απελευθερώνω το θυμό μου”

Ο θυμός είτε είναι ενεργός είτε θαμμένος μέσα μας, μπορεί να προκαλεί επιθετική συμπεριφορά, ξαφνικά ξεσπάσματα, σεξουαλικά προβλήματα, κατάθλιψη, ακόμη και σωματικό πόνο και ασθένειες.

Η απελευθέρωση του θυμού λειτουργεί λυτρωτικά, επιτρέποντας στον καθένα να έχει πλέον μια υγιή και ισορροπημένη σχέση με τον εαυτό του και τους γύρω του.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ: “Αλλάζω τη σκέψη μου, αλλάζω τη ζωή μου”

Χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, το σεμινάριο αυτό διδάσκει πώς με τη σωστή και συγκεκριμένη χρήση της γλώσσας και της σκέψης μπορούμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Γνώσεις πραγματικό εφόδιο εξέλιξης!!!

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ: “Κατακτώ την επιτυχία - ένα προς ένα τα βήματα!``

Ένα σεμινάριο οδηγός για την αύξηση αυτοπεποίθησης, τη διαχείριση των προκλήσεων, την εύρεση του σκοπού και εν τέλει την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών κι ονείρων. Ένα σεμινάριο αυτοβελτίωσης με σκοπό την απόλυτη επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής μας. Γιατί ακόμη και το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο ή και – γιατί όχι; – άριστό! Απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι πραγματικά αποφασισμένοι να κατακτήσουν την επιτυχία στη ζωή τους.

Διάρκεια σεμιναρίου: 32 ώρες (10 εβδομαδιαίες συναντήσεις τριών ωρών)

Κόστος συμμετοχής: 300 ευρώ

ΕΦΗΒΟΙ: “Εφηβεία: Πώς να αξιοποιήσεις μια ηλικία όλο προκλήσεις για να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου”

Κατακτώντας “εργαλεία” – τρόπους σκέψης και λειτουργίας, οι έφηβοι παίρνουν τις γνώσεις για να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς- εκπαίδευση, προσωπικές σχέσεις, φιλίες, σχέσεις με γονείς. Στόχος είναι η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση αυτών των ετών ως επένδυση για τη μετέπειτα ζωή τους. Ένα σεμινάριο εφόδιο εξέλιξης. Απευθύνεται σε εφήβους (13-18 ετών).

Διάρκεια σεμιναρίου: 16 ώρες (8 εβδομαδιαίες συναντήσεις δυο ωρών)

Κόστος σεμιναρίου: 150 ευρώ

Phone: 6938 895 467
Κόδρου 2, Φάρος Νέου Ψυχικού
Νέο Ψυχικό, Αθήνα, Ελλάδα, 15451,